karadurmus Admin
Mesaj Sayısı : 370 Yaş : 27 YAŞADIĞI ŞEHİR : istanbul HOBİLERİ : pc oynamak AD : furkan TL: : SINIRSIZ puanlar : 1712 Kayıt tarihi : 27/01/09
profil sağlık: (100000/100000)
| Konu: komik sözler C.tesi Ocak 31, 2009 10:22 pm | |
| Buyuk jetona para verme, Kucukten al buyut… Bitkisel hayata girdim, HIYAR gibi yagiyorum… Karanlikta mehtapta oturmak iyidir, Ama Mehtapla karanlikta oturmak daha iyi? Japonlar ne zaman günaydin der ? Sabah olunca . -Güzellik Allah vergisidir, sivilce KDVsi. Bakanlar Kurulu’nun aldigi kararla hamilelik 6 aya indirilmistir! -Yarinlar güzel olacak diyorlar ama bugünlerde dünlarin yarinlari degilmi? -Sakin beni takip etme! Ben de kayboldum! -Karar vermekte zorluk mu çekiyorsun? -Hmm… Hem evet, hem hayir -Çocuklar dövmek içindir! Sevmek için hayvan besleyin! -Gizlilikte bir haktir. Yasamak gibi; korumazsan kaybedersin! -Bana bes milyon borç verebilirmisin? –Tabii! DÜN gel veriyim! -Düsün ve hepimizi sok et böylece! ; ] -Ekrem burdaydi… -”Dogru degil! Ben hiç burda olmadim! Normaller tehlikelidir! -Baskalarinin bilgisiyle bilgin olsak bile, ancak kendi aklimizla akilli olabiliriz! -En kuvvetli gölge, nerde en çok isik varsa ordadir. -Düsünmeden ögrenmek, yitirilmis bir emektir. -Otelimizde hamam böcegi bulunmaz! Fareler onlariyemistir! -Çiçekleri kopartmayin, onlari kökünden sökün! -Okusaydim adam olacaktim, simdi milyarderim! -Ey yükselen nesil!!!! Inin len asagi! -Ayakkabinin kallesi, ayagi arkadan vurur!
:D :)
En son karadurmus tarafından Çarş. Şub. 11, 2009 6:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
uunnaall v.i.p
Mesaj Sayısı : 637 Yaş : 27 YAŞADIĞI ŞEHİR : istanbul HOBİLERİ : clup penguin AD : ünal TL: : 2000 puanlar : 280 Kayıt tarihi : 31/01/09
profil sağlık: (500/500)
| Konu: Geri: komik sözler C.tesi Ocak 31, 2009 10:24 pm | |
| | |
|
nitrogliserin oyun tasarımcısı
Mesaj Sayısı : 65 Yaş : 31 YAŞADIĞI ŞEHİR : samanyolu,plüton,belgr HOBİLERİ : ya sanane bee!! AD : sanane? TL: : 0 :( puanlar : 1008 Kayıt tarihi : 30/01/09
profil sağlık: (100/100)
| Konu: Geri: komik sözler Paz Şub. 01, 2009 1:12 pm | |
| | |
|